DEDONPoznati brend DEDON još od najranijih početaka pruža luksuzni nivo vrtnog namještaja


DEDON – Swingrest vrtni kreveti - P.D. Studio

DEDON je svakako sinonim za kvalitetu i postojanost u domeni vrtnog namještaja! Začeci tog njemačkog brenda dosežu u 1990. godinu, a nedugo zatim uslijedio je njihov iznimno brz i uspješan razvoj. Od tada je DEDON izrastao u jedan od vodećih svjetskih proizvođača luksuznog vrtnog namještaja, a danas je prisutan u čak 80 zemalja svijeta i surađuje s više od 1000 posrednika.

Ime DEDON je do nedavno asociralo isključivo na pleteni vrtni namještaj, no danas se DEDON sve više usmjerava i na upotrebu drugih materijala. Kad spominjemo DEDON, nesmijemo zaboraviti njihove ikonične proizvode, zbog kojih je ovaj brand poznat mnogim laicima na području luksuznog vrtnog namještaja. Ti proizvodi posežu sve od ikoničnih lounge stolica do prepoznatljivih visećih »ležećih« sofa, te sve proizvode većinom definira upotreba pletiva.

Možemo reći da je DEDON donedavno bio obilježen eksluzivnom upotrebom pletiva, te je i karakter njihovih proizvoda bio mekši i nježniji, a istovremeno veoma izdržljiv, kvalitetan i dovoljno robustno izrađen kako bi zadovoljio sve potrebe korisnika.

Danas se DEDON širi i preusmjerava, te nam nudi nove izčišćene proizvode od najsuvremenijih materijala koji još uvijek nose dodir lakoće, eksluzivnosti, čistoće i izdržljivosti, ukratko DEDON.


DEDON – Mbrace fotelja - P.D. Studio

Luksuzni životni stil - P.D. Studio

Luksuz i materijali - P.D. Studio