Suncobrani

COVJEK MOŽE NAPRAVITI HLAD GDJE GOD POŽELI

Boravak u vrtu, na terasi, u ugostiteljskom lokalu ili na plaži u ljetnim danima ne možemo zamisliti bez hladovine. Hladovina je i najpovoljnija zaštita od sunca za zdravlje. Različite veličine, zanimljivi oblici i odgovarajući materijali vrtnih suncobrana omogućuju njihovo postavljanje u prostore u kojima ih trebamo.

Suncobrani i tende izrađeni su od nehrđajućeg čelika, aluminija, tikovine i nepromočivih tkanina, te su opremljeni postoljem koje osigurava njihovu stabilnost.

Vrtni suncobrani imaju središnju ili bočnu polugu od tikovine, nehrđajućeg čelika ili aluminija. Okruglih su ili pravokutnih oblika različitih veličina. Vrtnim suncobranima može se mijenjati nagib i okretati ih. Imaju praktičan sustav za otvaranje i zatvaranje.

Vrtne tende posebno su praktična sjenila na dvjema polugama za zasjenjivanje većih površina. Prikladne su za privatne terase kao i za veće terase javnih objekata. Mogu se otvarati ručno ili električno.

Ležaljke s tendom novootkriveni su i poželjan element na plaži. Posjetiteljima osiguravaju više privatnosti i potrebu zaštitu od vjetra i sunca.

Dom i terase

DOVEDITE HLAD U SVOJ VRT

Hladovina je u sunčanim danima prijeko potrebna i u kućnom vrtu, na terasi ili balkonu. Vrtni suncobran štiti vas od presnažnih sunčevih zraka ondje gdje želite. Možete birati između suncobrana različitih oblika, boja i veličina. Dodatno pomicanje hladovine omogućuju i pomična postolja.

Vrtni suncobran može biti i dekorativni element kućnog vrta.

Hoteli i restorani

GOSTIMA PONUDITE HLAD

Osim hrane i pića, posjetitelju ponudite hlad i oku ugodan ambijent.

Najugodniji je hlad u sjenama drveća. Budući da si to ne možete priuštiti svugdje, možete si pomoći suncobranima i tendama te pomoću njih stvoriti sjenovitu priču. Na terasu izloženu suncu možete rasporediti više manjih suncobrana ili tende za zasjenjivanje većih površina. A odabranim bojama suncobrana i tenda možete učiniti terase hotela i restorana posebno primamljivima.

Za više detaljnijih informacija o suncobranina za hotele i restorane posjetite našu internet stranicu posvećenu javnim objektima.

Plaža

HARMONIJA SUNCA I HLADA

Suncobrani i ležaljke s tendom novi su trend jer hladovina je za zdrav boravak na plaži postala prijeko potrebna. Zato su dobrodošla sva pomagala koja nam omogućuju kvalitetnu zaštitu od sunčevih zraka. Zdravo sunčanje i prikupljanje vitamina D s istodobnim sklanjanjem od sunca upravo je ono što ljeti na plaži najviše trebate. Opuštanje na plaži postaje još zabavnije kad si pomoću suncobrana i ležaljki s tendom ostvarite želju da u sunčanim ljetnim danima sa sobom možete nositi hlad.

Za više detaljnijih informacija o suncobranina za plaže posjetite našu internet stranicu posvećenu javnim objektima.