Vrtne kuhinje

VRTNE KUHINJE ZA SAVRŠENI BORAVAK VANI‬‬

Možemo li urediti boravak u vrtu, a da pritom ne moramo upotrebljavati i unutarnje životne prostore? To nam omogućuje vrtna kuhinja koja se može postaviti bez većih zahvata u vrtu.

Kvalitetni materijali i nove tehnologije omogućuju nam postavljanje vanjske kuhinje potpuno po mjeri naručitelja, bilo da je izrađena od nehrđajućeg čelika i trajnog drva ili lijevanog betona. Širok izbor opreme za vrtne kuhinje kao što su roštilj Kamado Joe, vrtni kamini, peći, umivaonici, dodaci i pribori za pripremu hrane, kuhanje, prženje i pečenje, kuhanje u vrtu čini još ugodnijim. Ljubitelji vrtnih zabava bit će oduševljeni.

Vrtne kuhinje WWOO

MODULARNA KUHINJA S JEDNOSTAVNOM UGRADNJOM

Modularna izvedba vrtne kuhinje WWOO omogućuje prilagodbu potrebama korisnika i prostornim mogućnostima. Izgrađene su od standardnih betonskih elemenata koje po izboru možemo sastaviti u željenom rasporedu. Dostupne su u 3 visine: 200, 165 ili 130 cm, u crnoj ili sivoj boji. Kuhinja WWOO može slobodno stajati u vrtu ili uza zid. Zid kuhinje može se upotrijebiti i kao dio vrtne ograde.

Baš poput glavnih elemenata vrtnih kuhinja linije WWOO, korisnike će svojom sofisticiranošću osvojiti i dodatna kuhinjska oprema koja je u cijelosti izrađena od tikovine. Odlikuju je jednostavnost i visoka kvaliteta.