Vrtni lonci i vaze

ODABERITE IH MUDRO DA PRIVUKU POGLEDE

U suvremenom urbanom okruženju često nedostaje površina na koje biste mogli posaditi biljke. Glineni lonci za cvijeće, posude i drvena korita za sadnju biljaka omogućuju vam da donesete dio prirode tamo gdje je poželite.

Pogledaj proizvode

Vrt i dom

OTPORNI NA MRAZ I VODU

Moderne glinene tegle i posude osvojit će vas domišljatim oblicima i nevjerojatnim veličinama. Izbor pravog oblika, veličine i boje tegle za cvijeće usklađen sa stilom vrta ili kuće dodaje estetsku i uporabnu vrijednost prostoru.

Drvena korita dizajnom i veličinom prilagođena su okruženju i svrsi te su isplanirana i proizvedena po mjeri prostora. Trajne i otporne vrste drva osiguravaju dugu upotrebu. U vrtu uz terase omogućuju oblikovanje manjih ili većih površina po želji za sadnju ukrasnih biljaka, povrća i bilja.

Hoteli, restorani i javni prostori

VELIČINA I OBLIK NISU OGRANIČENI

Tegle za cvijeće, korita i posude različitih oblika i veličina pružaju arhitektima i dizajnerima velike mogućnosti u oblikovanju vanjskog, ali i unutarnjeg prostora. Velike posude za sadnju drveća, ukrasne tegle s posebnim teksturama i strukturama izražavaju kreativnost dizajnera i majstora koji izrađuju posude.

Tegle i posude za cvijeće izrađene su od gline u bijeloj, svijetlo sivoj, tamno sivoj, crnoj, crvenoj i narančastoj boji. Proizvođač može izraditi posudu i posve po mjeri naručitelja bez ograničavanja kreativnosti.