Vrtni namještaj

VRTNE LEŽALJKE, STOLOVI, STOLICE I SOFE

Boravak na otvorenom postaje novootkriveni životni stil koji nas povezuje s prirodom. Vrtovi i terase opremljene odabranim vrtnim namještajem postaju neizostavan dio suvremenog doma i kvalitetnog boravka u njemu.

Suvremeni je vrtni namještaj minimalistički, čistih i jednostavnih linija, a klasični vrtni namještaj zadržava svoju prednost u udobnosti i toplini. Kolekcije vrtnog namještaja međusobno se razlikuju po obliku, veličini, funkcionalnosti i materijalima od kojih su izrađene. Stolice mogu biti sklopive, a stolovi sklopivi ili na razvlačenje, namijenjeni za različite načine upotrebe. Veliki blagovaonički stolovi namijenjeni su za druženje s prijateljima i obitelji, niske sofe za odmor i razgovore, a ležaljke za odmor uz bazen.

Drveni vrtni namještaj izrađen je od trajnih vrsta drva. Najbolja je tikovina. Kontakt s drvom ugodan je i u hladnim danima, te je iz tog razloga drveni vrtni namještaj preporučljiv za prostore u vrtu koji se upotrebljavaju tijekom cijele godine.

Vrtni namještaj izrađen od nehrđajućeg čelika ili aluminija u kombinaciji s drvom i sintetičkim materijalima nije zahtjevan za održavanje.

Širok izbor kvalitetnoga klasičnog i suvremenog vrtnog namještaja zadovoljit će ukus i potrebe i najzahtjevnijeg kupca te zajamčiti dugi vijek upotrebe.

Privatni vrt, balkoni i terase

STVORENI ZA ODMOR I OPUŠTANJE

Vlastiti vrt, balkon i terasa prostori su koji vašem domu daju posebnu vrijednost. Opremljeni kvalitetnim vrtnim namještajem uveseljavat će vas tijekom cijele godine. Veličina prostora, stil boravka, arhitektura i okruženje čimbenici su koji utječu na izbor vrtnog namještaja.

Udobne stolice i veliki stol uvijek su poželjni. Niske fotelje i vrtne sofe namijenjene su ugodnom druženju, a vrtne ležaljke neizostavne su uz bazene. Vrtne klupe, ljuljačke i ležaljke oni su elementi koji će u vrtu stvoriti ugodne kutke.

Modne smjernice diktiraju i postavljanje vrtne kuhinje. Vrtni suncobrani, svjetla, vrtni kamini i roštilji te kotlići, dodaci su koji su ljeti neizostavni.

Hoteli, ugostiteljski objekti i javne površine

NAGLASAK NA KVALITETI, IZDRŽLJIVOSTI I DIZAJNU

Hoteli, ugostiteljski lokali i javni objekti prostori su gdje posjetitelji očekuju ugodno iskustvo.

Odabrani materijali i oblici, udobni stolci, ležaljke, vrtne sofe i fotelje, klupe za parkove postavljene uz pješačke staze, ugodan hlad ispod suncobrana i tenda pridonose dobrom raspoloženju gostiju i korisnika te zadovoljavaju i najveća očekivanja.

Karakteristične veličine i oblici stolova i stolaca, optimalna iskoristivost prostora, izbor materijala, mogućnost sklapanja, način postavljanja i skladištenja čimbenici su koji se uzimaju u obzir kod izbora vanjskog namještaja za hotele i ugostiteljske objekte. U hotelima i ugostiteljskim objektima preporučljivi su posebno određeni materijali i poseban način izrade s naglaskom na kvaliteti i izdržljivosti.

Za više detaljnijih informacija o vrtnom namještaju za hotele i ugostiteljske objekte posjetite našu internet stranicu posvećenu javnim objektima.